Penger spart

Etter å ha sett første sesong av Extreme Couponers, fikk jeg lyst til å se hva jeg kan gjøre for å spare mer eller få mer gratis. Og det er ikke så veldig vanskelig, dersom man har god økonomi og full kontroll. Jeg er allerede i gang. Jeg har meldt meg inn i SAS EuroBonus (gratis) og skaffet meg et Trumf Visa kort (gratis). Jeg er fra før både Coop og Trumf medlem, og det blir jo litt penger. Hittil i år har jeg fått rundt 200,- fra Trumf og 450,- fra Coop i såkalt cashback. Trumf gir 1% i tilknyttede butikk, men med Trumf Visa får du 3%. Og enda bedre, man får 1% i alle butikker (med unntak av konkurrerende daglivarebutikker, men der kan du best sannsynlig bruke Coop kortet).

Første handletur gikk til så her. Jeg trengte ny håndstøvsuger og minne. Fant dette på Komplett, så ser at MPX er tilknyttet EuroBonus. Siden de har samme eiere, priser og lager handlet jeg der via SAS EuroBonus sin butikkoversikt. Varene kostet rett under 900,-. Jeg betalte med Trumf Visa kortet. Resultat: 100 bonuspoeng oppspart, og 8,90 kreditert Trumf kontoen. Dette kan forsåvidt konverteres til 125 EuroBonus poeng om jeg vil.

Neste handletur blir å prøve Trumf Visa på PayPal kontoen min. Blir det bonus på alt jeg handler med PayPal blir det en del. Jeg handler mye i utlandet da alt fra lyspærer til barbersaker er mye billigere der. Hører rykter på nett om at PayPal overførsler blir registrert som varekjøp.

Et tips dersom man går for Trumf Visa kort er å sette opp eFaktura avtale med en gang, så slipper man å få papirfaktura som koster 45,-. Dette gjør man ve då lage eFaktura avtale med DnB NOR Kort og bruke kontonummeret som står på kortet som eFaktura referanse. Lykke til med sparingen!