Endelig Windows fritt

Da er min nye PC i boks! En sort Macbook, såkalt Blackbook,  oppgradert til 4GB RAM.  Fantastisk deilig å ha en bærbar PC som faktisk våkner fra dvale sekundet etter du åpner lokket, og som også går i dvale når jeg lukker lokket. Vista på min jobb pc (HP 6910p) gjør ikke det, der kan den gå i dvale for så å våkne av seg selv. Eller la være å gå i dvale fordi Windows Update ventet på noe. OSX 10.5 er et mye mer solid OS, og har alle *nix verktøyene jeg nå er blitt vandt til. Oppkopling via HSPDA på min HTC TyTN II var null problem og fungerer utmerket over Bluetooth PAN. Kamera, kontorstøtteapplikasjoner osv. har heller ikke bydd på noen problemer. Eneste som er i nærheten av negativt er lav oppløsning på skjermen og litt støyende tastatur. Men, er ellers meget fornøyd. Operativsystemene på maskinene her hjemme er da som følger: 4x Ubuntu 7.10 (ink. PS3) 1x pfSense 2x OSX Leopard 10.5