Jawbone Prime

Fikk min nye bluetooth håndfri igår. En Jawbone Prime. Jeg har tidligere hatt Jawbone, originalen, men den hadde som mange andre første generasjonprodukter en del feil. Mitt var så slitent at det var vanskelig å få til å lade da pogo pinnene ikke fikk ordentlig kontakt. Og alle bøylene er knekt. Nå som de norske nettbutikkene endelig har fått inn Prime, tredje generasjon, slo jeg til og bestilte. Forrige settet kjøpte jeg på eBay, og et i utgangspunktet dyrt sett ble enda dyrere med merverdiavgift og fortollingsgebyr. Så, jeg ville handle mitt neste i Norge.

Nå har jeg benyttet det en dag på jobb. Har ikke fått testet den oppgraderte noise assasin ordentlig, men til vanlig samtaler i kontormiljø har håndfrien fungert utmerket. Kjører det mot min iPhone 3G og har ikke hatt noe problem i det hele tatt. Lyden er super. Settet sitter bra på øret, er lite og lett. Ladingen er nå løst ved at de har benyttet magneter for å sikre god kontakt mellom ladeplugg og håndfri. Fungerer omtrent som magnetpluggen på Macbooken. Pogo pinsene er også byttet ut, så man slipper i tillegg den sårbarheten. Knappene er også mye lettere (man slipper å dytte håndfridn inn i øret for å ta telefonen). En negativ ting er at indikatorlyset havner ofte under fingeren når man slår settet av eller på, noe som gjør det vanskelig å se når man har holdt knappen inne lenge nok. Vel, vel, totalt sett kan jeg ikke gjøre annet enn det samme som Amobil gjør, nemlig å anbefale håndfrien.